VERKOOPSITES

        HOMEPAGINA                                                                                              ANDERE LINKS

Wij horen een steeds wederkerende vraag van mensen die op zoek zijn naar een goede website waar ze online edelstenen kunnen aankopen met een voldoende zekerheid niet bedrogen te worden.  Wij zullen hier enkele verkoopsites aangeven waarmee we zelf goede ervaring hebben, of waarvan we weten dat er een gemmoloog aan het hoofd staat of dat de stenen voor verkoop op echtheid onderzocht worden.

De webmaster kan echter niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de verkochte edelstenen.  Onze links hebben slechts een indicatief karakter.  Elke koper moet steeds voor zich voldoende zekerheden weten in te bouwen.  En vergeet het nooit ....... vertrouw alleen maar uw eigen ogen en eigen instrumenten !!!

De Webmaster

 

Land Stad Commentaar Link
Bangkok

Verkoop van ruwe en geslepen stenen vooral afkomstig uit Myanmar.  Vele rariteiten en/of uitzonderlijke kristallen of insluitsels.

 

Heeft u vragen over bepaalde stenen dan kan u gerust mailen een gemmoloog zal u antwoorden.

Spreken FR-EN-Thai

 

verkoop

 

info

Idar-Oberstein

Belangrijkste edelsteenslijperij van Duitsland met een enorme voorraad. Produceren ook veel technische stukken in natuurlijke en synthetsiche edelstenen.  Slijpen stenen op maat voor reparaties of moderne ontwerpen van juwelen.

Spreken DE-EN-FR-IT

 

Groh & Ripp, Gemstone cutters for your special requirements