INTERESSANTE WEBSITES

www.geminterest.com
Dit is een franse website met een uitstekend en zeer actief forum over gemmologie en mineralogie, slijpen van stenen, enz. Zeker een bezoek waard , echter alleen in het frans

 

www.acam.be
Deze website gaat uit van de Academie voor Mineralogie te Merksem (Antwerpen).  ACAM omvat een nederlandstalige school voor gemmologie erkend door de FEEG en een museum met een uitgebreide collectie mineralen en fossielen.  Het museum is open op zaterdagnamiddag.

www.minerant.org
De Mineralogische Kring Antwerpen of MKA heeft een website gepubliceerd met zeer veel links.

www.gemmology.be
Deze website maakt deel uit van de Société Belge de Gemmologie of SBG te Brussel. Deze franstalige website is een ware bron van informatie over edelstenen, insluitsels, terminologie. synthesen, enz met zeer veel foto's en gegevens.

 

Welcome to National Gemstone !
Dit is de website van National Gemstone Corporation.  Deze site geeft ook een electronisch tijdschrijft uit waarop je je gratis kan abonneren en die directe marktinformatie weergeeft namelijk "Gemstone Forecaster Newsletter "

 
www.scotgem.demon.co.uk
Website met informatie over edelstenen maar dan vooral uit Scotland.  De bezieler achter deze website is niemand minder dan Alan Hodgkinson